Jaar van de aap

Chinese astrologie – Aap horoscoop 2016

Chinese Jaarhoroscoop 2016 – Jaar van de Aap
Het jaar van de Aap start op 8 februari. De intentie van de Chinese jaarhoroscoop 2016 is dat jij meer inzicht krijgt in bepaalde levenssituaties die jij ervaart en met deze inzichten beter in staat bent met deze situaties om te gaan. Vrede en Harmonie zijn het doel van het Chinese horoscoop advies.

De Aap is een symbool van ambitie en dit is een terugkerend thema in 2016. Veel initiatieven worden genomen en het is aan jou de keuze om te beslissen welke je gaat volgen en welke niet. Als je moet kiezen is het goed om jezelf de vraag te stellen of het initiatief zowel goed voor jezelf is als voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is ga dan door, zo niet laat het initiatief aan je voorbij gaan. Het sterrenbeeld Aap staat voor Yang energie. Aangezien dit krachtige, ambitieuze en aanwezige energie is moeten we open staan voor Ying invloeden om een juiste balans te vinden. Deze energie is namelijk zachter en vriendelijker van aard die belangrijk is om jezelf nobel, nederig en liefdevol op te stellen.

Het jaar van de Aap, Chinese jaarhoroscoop 2016, adviseert je om je hart te volgen en bij te dragen aan positieve verandering voor iedereen in 2016.

Richt jezelf op:
–          meer liefde & geduld naar jezelf toe en naar anderen.
–          genieten en het gunnen van geluk voor iedereen door bij te dragen aan liefdadigheid

en onbaatzuchtig helpen van anderen.
–          Je doelen bereiken door jezelf ertoe te zetten, discipline toepassen dus!

De Aap is het negende Chinese sterrenbeeld en wijst op een ambitie om problemen op te lossen. Het Aap sterrenbeeld staat ook voor het jaar 2016 zelf en dit is positief voor de Aap. Echter, de Chinese horoscoop geeft aan dat dit enkel het geval is indien je met compassie je medemens benadert. Richt je op vrede, harmony en compassie in 2016!

De Chinese horoscoop geeft aan dat liefde belangrijk voor je is. Let erop dat je je gevoelens oprecht uit en niet verstopt. Als je je ware emoties op een gezonde en respectvolle manier kan delen zal dit je relatie positief beïnvloeden. Lukt dit niet dan zal de vrije stroom van liefde worden vervangen door zekerheid die deze stroom blokkeert. Om die reden adviseert de Chinese horoscoop 2016 je om open en transparant te zijn en te genieten van de vrijheid van je leven!

Het Chinees sterrenbeeld Aap staat voor snelle leerlingen en opportunisten. Deze karaktereigenschappen kunnen heel handig zijn op zakelijk gebied. Tegelijkertijd is de Aap ook bekend voor zijn of haar streken en kan daarmee, onbewust, mensen voor hun schenen schoppen, houd hier rekening mee!
Verder is de Aap erg sociaal en kan zich indien hij of zij goed in haar vel zit zich nobel en nederig opstellen om zo anderen te helpen. Gebruik de persoonlijke aantrekkingskracht om de uitkomst van de Chinese carrière horoscoop 2016 te maximaliseren.
Gebruik compassie en begrip als je met anderen omgaat!

De Chinese horoscoop duidt op een voorliefde voor actie en avontuur. Deze eigenschappen zijn geweldig als je ze goed gebruikt. Zorg voor voldoende slaap, goede voeding en beweging in 2016. Zorg voor balans en doe je voordeel met de wijsheid die je vindt.